Благодарим Ви че посетихте Avtomarket.bg. Сайта съществува от лятото на 2006 година. За две години ние доказхме че качеството на услугите които предлагаме е нашия коз пред конкуренцията. Ето сега след 2 години Аvtomarket.bg е с нов облик и предлага на своите потребители много повече услуги и информация. Надяваме се нашия портал да Ви бъде полезен при търсенето и предлагането на Вашите продукти и услуги пред милионите потребители на Интернет.

Съществуват много сайтове за авто обяви, но само Avtomarket.bg ще Ви предложи на едно място оферти за продажба на превозни средства, новни, технически характеристики, указател с информация за търговци и услуги и много други полезни неща. Благодарение на използваните модерни технологии и изчистения и функционален дизайн на нашия продукт, той е изключително лесен за използване и притежава голяма функционалност. Следвайки тенденциите за тотално навлизане на интернет приложенията в България както в бизнеса, така и в сферите на обикновенния живот, ние искаме Avtomarket.bg да се изгради като фаворит сред порталите за автомобили в България и Европа.

От 24 – часовата реклама в Интренет и в Avtomarket.bg могат да се възползват както малки така и големи фирми, утвърдили се на българския и европейски пазар. Вашия бизнес е важен за нас, поради факта че той е широко свързан с нас и цялото общество. Нашия екип се състои от млади и амбиционзи хора които търсят професионална реализация в България. Те ще дадът всичко от себе си за да Ви бъдат максимално полезни , при използването на услугите предлагани от сайта.

Avtomarket.bg предлага на всички производители , търговци и посредници реклама на своите страници. Изключително гъвкавите схеми и условия на плащане правят сайта още по привлекателен както за големи така и за малки компании. Нашия екип винаги Ви очаква с най-добрата оферта !!

Надяваме се да намерите това което търсите в Avtomarket.bg и да ни посетите отново! За препоръки и коментари моля пишети в секцията “За контакти”.

С най-добри пожелания,
От екипа на Avtomarket.bg

Технически характеристики

Налични модификации 20702. Моля сигнализирайте за грешки в информационната система !!