Mercedes GL фейслифт

Mercedes-Benz GL-Class бе представена първоначално през 2006г, а вече сме свидетели на провеждащи се тестове на фейслифт на модела. Подобно на обновения ML, който се появи по-рано тази година, новият GL ще получи дребни стилистични промени, както си личи от настоящите шпионски снимки.

Тестовото возило се е сдобило с нови фарове, разполагащи с вградени мигачи, изместени към външните ъгли. Колкото до задната част, там са разположени новите задни светлини, както и променените изпускателни тръби.

Най-вероятно двигателната гама ще бъде същата като тази на настоящия модел, което означава, че ще имате възможност да си закупите дизелите GL320 и 420, Bluetec версиите им, както и GL450 и 550. Така или иначе, силите ще са концентрирани в разработването на системи за филтриране на изпускателните газове, с цел да се намалят вредните емисии, главно при дизеловите варианти.

Интериорът ще получи нови детайли и материали, но за да сме сигурни ще трябва да почакаме до официалното представяне на модела, което се очаква през следващата година. Понастоящем от компанията производител тестват фейслифтови прототипи на няколко свои модели, например CL coupe и S-class.

TОП обяви

Технически характеристики

Налични модификации 20702. Моля сигнализирайте за грешки в информационната система !!