Как да подготвим колата си за зимата?

Не правете компромиси с видимостта

Първият сняг вече падна - време е да подготвим колата си за зимата. „Какво точно е необходимо за това?".

Хубав въпрос! Добрата видимост е много важна за безопасността. Именно липсата на видимост е причина за много инциденти по пътищата. Често това е предизвикано от коктейла от сол, лед, сняг, химикали и тн, с който нашите превозни средства трябва да се справят. И ако пръскалките са замръзнали или не работят, поемате огромен риск.

Решение на всичко това е висококачественият почистваш препарат Sonax Antifreeze & Clear View, благодарение на който всяко замърсяване се отстранява с лекота. Важно - 4 секунди липса на видимост са еквивалентни на 120 метра шофиране на сляпо!

Благодарение на усъвършенстваната формула на препарата, чистачките се справят със стандартната есенно-зимна мръсотия с минимално усилие. Това се доказва и от TUV сертификата за качество.

Sonax Antifreeze & Clear View е съвместим с всички системи за почистване на стъклото. При повечето конкурентни продукти това не е така, и често заради агресивния им състав се стига до увреждане на боята, маркучите, дюзите, стъклата на фаровете и тн.

Замръзналите стъкла като източник на опасност

Когато автомобилните стъкла са покрити със лед и скреж, би следвало да се почистят добре преди да потеглите. Трябва да действате внимателно защото рискувате да ги надраскате. Преди да посегнете към стъргалката е добре да се спрете на нещо по-съвременно. Sonax Windscreen De-Icer e спрей, който буквално унищожава леда. Продуктът спечели преди време първа награда в тест на списание Auto Bild.

Погрижете се за уплътненията!

Може да ви се стори незначителна подробност, но продукт като Sonax Rubber Care е полезен и спестява много нерви. Препаратът предпазва гумените уплътнения и предотвратява неприятния момент със залепването на вратата в затворено положение.

И за всички автомобилисти без централно заключване: не забравяйте Lock De-Icer. Този продукт за секунди размразява ключалки и осигурява дълготрайна защита от повторно замръзване, смазвайки същевременно ключалката.

След всичко това остава само да добавите отговорен и предпазлив стил на шофиране и няма да усетите кога е отминала зимата.

TОП обяви

Технически характеристики

Налични модификации 20702. Моля сигнализирайте за грешки в информационната система !!